DR7A0325.JPG

Nederlag mod et godt spillende Aalborg-hold

Mors-Thy Håndbold var oppe mod overmagten i onsdagens opgør mod Aalborg Håndbold i Gigantium. Kampens resultat blev 37-26 efter 19-11 ved pausen, og på trods af den relativt store målforskel, slap Mors-Thy Håndbold ganske ok fra kampen mod et godt spillende Aalborg-hold.

Mors-Thy Håndbold fik en dårlig start med nogle tekniske fejl, dog holdt Rasmus Henriksen os inde i kampen med flere gode redninger. Det samme gjorde Niklas Landin i det andet mål, og først efter syv minutter fik Mads Svane bragt os på tavlen. Trods udfordringerne med Landin, blev vi ved med at spille og kom til mange fine muligheder. Undervejs i første halvleg så det grumt ud bl.a. ved stillingen 18-6, men en god afslutning af Mors-Thy Håndbold gav pausestillingen 19-11. Anden halvleg startede godt med et par hurtige mål fra Nicolaj Spanggaard og Victor Norlyk, og Mors-Thy Håndbold hentede et par mål til 19-13 og 22-16, inden Aalborg Håndbold igen trak fra og holdt føringen kampen ud.

For Mors-Thy Håndbold kom alle på banen, og ressourcerne blev godt fordelt. Der var masser af spilletid og gode erfaringer til den helt unge garde med Anton Houe, Kristoffer Vestergaard, Thomas TP Petersen, Silas Overby og Nik Kristensen. Anton og Silas fik begge scoret deres første mål i ligaen, TP fik ligeledes gang i målscoringen og Kristoffer Vestergaard viste fine offensive takter.

Nu vender vi øjnene mod næste modstander, Ribe-Esbjerg HH, som tog deres første slutspilssejr over Bjerringbro-Silkeborg aftenens andet opgør i slutspilspulje 1. Dermed er der lagt op til lidt af et brag på søndag – vi glæder os!

Herreligaen DM-Slutspil, 2. runde: Aalborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold 37-26 (19-11)

Udvisninger: Aalborg Håndbold 2, Mors-Thy Håndbold 2

Stillinger undervejs: 3-1, 6-2, 9-2, 10-4, 13-4, 16-6, 18-6, 18-9, 19-13, 21-15, 27-16, 30-19, 31-21, 35-23

Tilskuertal: 5.337

Herreligaen DM-Slutspil, 3. runde: Ribe-Esbjerg HH - Mors-Thy Håndbold