DR7A0006.JPG

Storsejr over TMS Ringsted

Mors-Thy Håndbold sluttede grundspillets sidste hjemmekamp af med bravur. Revanchen for nederlaget i efteråret kom i hus, og det samme gjorde to gode point til kontoen, der nu lyder på rekordmange 31 point efter 25 spillede kampe i Herreligaen.

Mors-Thy Håndbold fik en forrygende start på kampen foran en tændt Thyhal, hvor store dele af publikum var varmet godt og grundigt op efter Mors-Thy SpinningEvent i Hal B. Frederik Tilsted forlængede de sidste kampes målfest med fem scoringer på det første kvarter, hvor stillingen var 8-5 til hjemmeholdet.

Rasmus Henriksen tog med både hænder og fødder i målet og godt hjulpet på vej af en uhyre stærk defensiv, ramte han flotte 10 redninger på 20 Ringsted-forsøg i første halvleg. En halvleg, som Frederik Tilsted lukkede effektivt og på smukkeste vis med en scoring på frikast til pausestillingen 17-10.

Og det fortsatte efter pausen, hvor Mors-Thy Håndbold holdt gæsterne fra at score de første fem minutter, og da var føringen udbygget til 21-10 og kampen lukket. I stedet var der plads til lækkerier – bl.a. et tvillinge-vip fra Victor til Magnus Norlyk til 30-16, og Lasse P. doblede op ved 32-16 med 10 minutter tilbage af opgøret. Der var ligadebut og masser af forsvarsminutter til Silas Overby, som vendte hjem til Mors-Thy Håndbold fra Füchse Berlin i efteråret. Frederik Tilsted ramte 10 scoringer efter 40 minutter, og Mads Svane toppede den med en enkelt scoring mere og blev kampens topscorer med 11 mål.

På lørdag venter sidste runde i grundspillet, hvor vi møder GOG på udebane.

Herreligaen, 25. runde: Mors-Thy Håndbold - TMS Ringsted 37-22 (17-10)

Udvisninger: Mors-Thy Håndbold 3, TMS Ringsted 4

Stillinger undervejs: 3-1, 7-4, 10-6, 14-8, 16-9, 19-10, 21-10, 25-14, 28-16, 30-16, 34-18

Tilskuertal: 1.478